LOGO_THIJS_HOUTWERK3

 

 
THIJS:
Ik ben Thijs Peeters en heb mijn bedrijf Thijs Houtwerk opgezet om mooie, persoonlijke en functionele houtwerken te kunnen realiseren voor mijn klanten. Ik heb een vierjarige opleiding tot meubelmaker gedaan aan de meubelvakschool te Amsterdam. Tijdens deze opleiding heb ik de benodigde technieken voor het ontwerpen en vervaardigen van meubels en interieurs ‘eigen’ gemaakt en als kroon op de opleiding heb ik een specialisering in de bouwrestauratie gedaan. Tijdens deze specialisering heb ik de kennis en ervaring opgedaan voor het restaureren en repliceren van traditionele houtconstructies. Dit soort werk heeft regelmatig een monumentaal karakter waardoor het vereist kan zijn dat men juist de oude gebruikte technieken weer opnieuw toepast. Ik heb praktijkervaring opgedaan bij gerenommeerde bedrijven als Molenmakerij Groot Wesseldijk en Gebinten.nl.
Mijn werk realiseer ik met alle liefde, vakmanschap en precisie en een belangrijk aspect eraan is, is dat elk werk uniek is. Dit maakt het voor mij uitdagend en mijn klanten hebben dan ook het gevoel dat zij echt iets speciaals hebben weten te bemachtigen.
Mijn bedrijf heb ik gevestigd aan de Overhagenseweg 41d te Velp, waar ik beschik over het benodigde machinepark en ruimte om het aangenomen werk te kunnen realiseren. Ik neem werk aan van particulieren, bedrijven, instellingen, architecten en ontwerpers.
 
Thijs Peeters  
 
 
OVER